Programma aanbod

 

Een Reis Naar Je Hart

 

PROGRAMMA 2018:

 

Een Reis Naar Je Hart: wordt 4 x in 2018 aangeboden.

 

reis naar je hart

 

Stel je hebt alles binnen je bereik om geluk te ervaren, je ziet het alleen nog niet of je vergeet het zo nu en dan?

 

Deze Reis naar je Hart is een reis naar binnen. Een reis naar aanvaarding van jezelf, precies zoals je nu bent. Geen reis waar je hard hoeft te werken en die het einde zou betekenen voor iets waar je last van hebt. Het is een reis naar een nieuw begin. Een begin van het loslaten van (innerlijke) strijd, van hard werken en moeten.Een begin in het aanvaarden van je recht op een gelukkig leven. Het is een reis zonder afstand. Het is een reis naar de plek in jou: je hart.


Eerdere ervaringen van deelnemers:

Tijdens elke Reis naar je Hart werken we met: Een cursus in wonderen, Kies Opnieuw: de 6 stappen naar vrijheid!, Familie & Systeem Opstellingen (Systemisch Werk), Stilte(wandelingen), Meditatie en Reflectiewerk.


We verblijven in kloosters of op andere inspirerende plekken.

 

In 2018 organiseren we 4 Reizen naar je Hart:


reis naar je hart

Praktische info

We starten op de dag van aankomst om 10:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur. Op de laatste dag sluiten we af om 16:00 uur; We werken met maximaal 19 deelnemers. Bij voltalligheid: zijn er meer deelnemers dan plaatsen? Dan hoor je van ons.

De investering:

 

De begeleiding:

 

peter

Peter Winteraeken

 

Ik leef en werk sinds 2000 met Een cursus in wonderen (ECIW). Het is voor mij thuiskomen in elk Nu. Ik was altijd op zoek naar geluk en rust in mijn leven En dacht deze rust, dat geluk buiten mij te vinden….. Het zoeken is gestopt. Ik heb deze rust in mezelf gevonden. En ik begeleid graag mensen die zoekend zijn naar wat voor hun van waarde is. Ik vertrouw daarbij volledig op ieders kwaliteiten en innerlijke kracht. (Ont)moeten, verbinden en met open hart waarnemen zijn waarden die dicht bij mij horen.

 

 

nicki

Nicki van Heugten

 

"Vallen gaat meestal vanzelf, opstaan is een keuze."

Iedereen creëert op basis van ervaringen, door het leven heen, patronen. Patronen die vaak voor ons werken en behulpzaam zijn, en soms juist hinderen in onze ontwikkeling. Ik maak graag patronen zichtbaar die jou en/of je team in de weg staan van groei. Dit doe ik door echt contact met je te maken, een innerlijk "Ja" tegen alles wat er is en een open hart.Aanmelden en meer informatie:

 

Peter Winteraeken:
peter@peterwinteraeken.nl | http:// www.peterwinteraeken.nl 0475 484833 | 06 - 80040175

 

Nicki van Heugten:
nicki@jategennu.nl |www.jategennu.nl 06 - 41869132Inschrijfformulier Reis naar je Hart

 

Ik schrijf mij / ons in voor een van de meerdaagseworkshops “Een Reis naar je Hart”
van vrijdag 15 december t/m zondag 17 december 2017.


Aanhef

Ik schrijf mij in voor:


Reis 3: Zaterdag 27 t/m zondag 28 oktober: Herfst 2-daagse, met verblijf in het Birgittinessen klooster Weert.Eventuele vragen en/of opmerkingen  

 

veiligheidscode


Vul de veiligheidscode in: