Lezingen 2017


 

Zondag 15 oktober2017:

Lezing bij: Een cursus in wonderen, Ontmoetingspunt Utrecht.

 

Onderwerp: : IEDERE DAG WONDEREN!

 

‘’Wonderen gebeuren van nature als uitingen van liefde’’ en ‘’Wonderen kennen geen rangorde naar moeilijkheid’’, zo begint Een cursus in wonderen. Zijn wij ons bewust dat wij elke dag wonderen kunnen ervaren? Dat wij voor wonderen kunnen kiezen? Kunnen wij zien welk een macht in ons schuilgaat? Wat als we die macht niet langer tegenhouden maar ten volle kunnen ervaren en uitten? Iedere dag behoort aan wonderen te zijn gewijd. Iedere dag, niet slechts enkele dagen. Kunnen wij ons voorstellen hoe dat voelt? En welke kansen wij elke dag krijgen om wondergericht te zijn? Welkom vandaag met al je kwesties. Om deze kwesties als kans te zien voor het verkrijgen van een nieuwe waarneming. Een nieuwe waarneming ter heling van alles en iedereen.

 

 

Tijd: 11:00 tot 12:30 uur

 

Entree: € 7,00 (U-pas € 5,00) Tevoren opgeven is niet nodig.

 

Locatie: In de 3 Krone, Oude Gracht 227, Utrecht

 

Meer informatie: : 06-20614616 en www.miraclesincontact.nl

 


 

Zondag 03 december 2017:

Lezing bij: Miracles in Contact - Amersfoort.

 

Onderwerp: DE HEMEL IS DE BESLISSING DIE IK MOET NEMEN.

 

Willen we niet allemaal de Hemel op aarde ervaren? Niet alleen nu in de Adventtijd maar Altijd? Een vraag blijft over: hoe dan? Gelukkig is daar Een cursus in wonderen! De Cursus herinnert ons keer op keer eraan dat we elk moment van de dag opnieuw kunnen kiezen. Dit vermogen kunnen we niet verliezen. Vanmiddag gaan we samen na welke keuzes ons ongelukkig maken en welke gelukkig. En zien we samen in dat er in werkelijkheid maar één keuze te maken valt:

 

‘’De Hemel is de beslissing die ik moet nemen. Ik neem die nu, en zal niet van gedachten veranderen, want het is het enige wat ik verlang.’’

 

Tijd: 14:00 – 15:30 uur

 

Entree: donatie € 10,00 (incl.koffie / thee).

 

Locatie: Meridiaan College Het Nieuwe Eemland Daam Fockemalaan 12, 3818 KG Amersfoort.

 

Meer informatie: www.miraclesincontact.nl | telnr: 035-8883073