2-daagse Retraite ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk’, België.

2-daagse Retraite ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk’.

Een retraite om af te dalen in je zijns-natuur, waarvan onvoorwaardelijke liefde een kwaliteit is.

Het klinkt zo gemakkelijk maar in de praktijk is het vaak behoorlijk lastig om vanuit onvoorwaardelijke liefde te kijken, luisteren en te leven.

Want wat als bijvoorbeeld iemand de dingen heel anders ziet dan jij en je het gevoel hebt dat niemand jouw standpunten begrijpt? Hoe doe je dit? Het is makkelijk als je alleen bent in een hutje op de hei, maar ja, daarna kom je weer terug in het “normale” leven  en dan?!!!!

Op uitnodiging van Raf Stevens en Nele Sturtewagen, vanuit ‘Het ogenblik‘, verzorgen Linda Rood en ik een 2-daagse retraite die volledig in het teken staat van dit thema. Door middel van lessen uit Een cursus in wonderen over liefde, heel-zijn en één-zijn, stille tijd, meditatie, stiltewandelingen en zelfonderzoek (Choose Again en Vragen naar Vrijheid) is er ruimte voor verdieping en het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde.

Een groot deel van deze retraite zal in stilte plaatsvinden, waardoor er ook echt ruimte is om die diepte binnenin jezelf te ervaren. Naast de stilte momenten zal er ook een interactief programma zijn waarin we met elkaar ruimte zullen maken voor meditatie, verdieping, stiltewandelingen, verbinding, het inbrengen van issues voor zelfonderzoek en natuurlijk is er ook ruimte voor het delen van ervaringen.

We zijn ontzettend blij dat Raf Stevens en Nele Sturtewagen deze retraite organiseren en je bent van harte welkom om samen mee af te dalen in de stilte en vrede van zijn, en te oefenen met het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde.

Start: zaterdag 1 april 2023om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur welkom op de koffie/thee.

Einde: zondag 2 april 2023 om 16.00 uur.

€ 385,00 all-in!

De Norbertijnenabdij Averbode
Abdijstraat 1
3271 Averbode (België)

 

Linda Rood
Peter Winteraeken
  • De retraite gaat door bij een minimum van acht deelnemers en een maximum van achttien deelnemers.
  • Evt dieetwensen kun je op het betreffende aanmeldformulier aangeven. Ter info: het is geen garantie dat wij hieraan kunnen voldoen!
  • De verblijfkosten zijn inclusief begeleiding, overnachting in een éénpersoons kamer met douche (beddengoed inbegrepen), ontbijt, twee warme maaltijden, één avond broodmaaltijd, koffie/thee/versnaperingen/fruit.
  • Je kan eventueel de dag ervoor aankomen (40 euro extra voor de ovenachting + eventueel 9 euro voor de broodmaaltijd om 18u30).
  • Klik hier voor een impressie van de abdij.
  • Overleg over de workshop-en begeleidingskosten is mogelijk!
Aanmelden voor:
2-daagse Retraite ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk’, België.
Wordt verzorgd door de organisatoren Raf Stevens en Nele Sturtewegen via hun site. Klik hier voor aanmelden:
naar het aktueel aanbod van