2-daagse Retraite ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk’, België.

2-daagse Retraite ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk’.

Een retraite om af te dalen in je zijns-natuur, waarvan onvoorwaardelijke liefde een kwaliteit is.

Het klinkt zo gemakkelijk maar in de praktijk is het vaak behoorlijk lastig om vanuit onvoorwaardelijke liefde te kijken, luisteren en te leven.

Want wat als bijvoorbeeld iemand de dingen heel anders ziet dan jij en je het gevoel hebt dat niemand jouw standpunten begrijpt? Hoe doe je dit? Het is makkelijk als je alleen bent in een hutje op de hei, maar ja, daarna kom je weer terug in het “normale” leven  en dan?!!!!

Na een prachtige retraite in de Abdij van Averbode in april 2023 hebben Raf Stevens en Nele Sturtewagen vanuit ‘Het ogenblik‘ ons (Peter Winteraeken en Linda Rood) opnieuw uitgenodigd om een 2-daagse retraite te verzorgen die volledig in het teken staat van dit thema. Via lessen uit een cursus in wonderen, door stille tijd, meditatie, stiltewandelingen en zelfonderzoek (Choose Again en Vragen naar Vrijheid) is er ruimte om te proeven van de sfeer van onvoorwaardelijke liefde.

Een deel van deze retraite zal in stilte plaatsvinden, waardoor er ook echt tijd is om die diepte binnenin jezelf te ervaren.
Naast de stille momenten is er ook een interactief programma waarin we ruimte maken voor zelfonderzoek en het delen van ervaringen.

We overnachten in Hof Zevenbergen in Ranst nabij Antwerpen. De rust van het kasteel omgeven door een slotgracht en een uitgestrekt bostuin nodigt uit tot verstilling.

We zijn ontzettend blij dat Raf Stevens en Nele Sturtewagen deze retraite organiseren en je bent van harte welkom om samen mee af te dalen in de stilte en vrede van zijn, en te oefenen met het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde.

Start: zaterdag 4 mei 2024 om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur welkom op de koffie/thee.

Einde: zondag 5 mei 2024 om 16.00 uur.

Richtprijs: €400,00. Inclusief overnachting, alle maaltijden én begeleiding.
(Prijs onder voorbehoud i.v.m. de exacte prijszetting van de externe locatie in 2024)

Hof van Zevenbergen
Kasteeldreef 22 
2520 Ranst  (België)

 

Linda Rood
Peter Winteraeken
  • De verblijfkosten zijn inclusief begeleiding, overnachting in een éénpersoons kamer met douche (beddengoed inbegrepen), ontbijt, twee warme maaltijden, één avond broodmaaltijd, koffie/thee/versnaperingen/fruit.
  • Evt dieetwensen kun je t.z.t. op het betreffende aanmeldformulier van Het Ogenblik aangeven. Ter info: het is geen garantie dat zij hieraan kunnen voldoen!
  • Een voorovernachting met ontbijt is mogelijk om t.z.t. bij te boeken. Bijvoorbeeld als je van ver komt.
  • Klik hier voor een impressie van Hof van Zevenbergen.
  • Overleg over de workshop-en begeleidingskosten is altijd mogelijk!
Aanmelden voor:
2-daagse Retraite ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk’, België.
Wordt verzorgd door de organisatoren Raf Stevens en Nele Sturtewegen via hun site ‘Het Ogenblik’.
naar het aktueel aanbod van