Het licht van Kerstmis, élke dag! Online kerstviering met Dennis & Peter met Een cursus in wonderen.

Dennis Hardeman & Peter Winteraeken (bekend van hun YouTube filmpjes + Telegram kanaal ‘Naar Huis’) nemen je mee naar de ervaring van Kerstmis. Niet voor eventjes maar voor élke dag.

Elke dag kerstmis:
Wat als je elke dag cadeautjes gepresenteerd krijgt en je merkt ze niet op? Dan lijkt het leven een sleur te worden. Je verzandt al snel in patronen. En je merkt de schoonheid en de talloze gaven van iedere dag niet meer op.

Vanavond staan we stil bij de geboorte van Christus in jou.
En dat is niet alleen met kerst. Dat is in elk Nu. Je ontdekt hoe elke dag vóór jou kan werken. Door eenvoudig afgestemd te zijn op innerlijke leiding. Innerlijke leiding die je niet beoordeelt, maar je jouw en ieders geboorterecht in herinnering brengt: en dat elke dag weer!

Je bent een Kind van God!
En je bent hier op aarde om je dit weer in herinnering te brengen. Daartoe krijg je elke dag talloze kansen voorgeschoteld. Het middel hiertoe is eenvoudigweg vergeving. Je klaslokaal is het dagelijks leven zelf. De snelweg van Een cursus in wonderen is vergeving leren toepassen binnen de relaties van je leven. Hierin sta je niet alleen. Je hebt de hulp van je innerlijke Leraar bij je. En je innerlijke Leraar zal je dagelijks influisteren dat alle dingen samen ten goede werken . En hierop bestaan geen uitzonderingen.

Dus waartoe dient alles in je leven?
Om je te helpen. Alles is behulpzaam, ja echt alles. Daartoe dient het. Pak de cadeautjes uit door jezelf af te vragen: wat wordt me hier nu aangeboden? En leer de les in vergeving toepassen. Want alles is een les in liefde, een les in vergeving. We zijn samen op weg Naar Huis. En dat thuis is je stralende werkelijkheid ontdekken, zoals je geschapen bent en die je nooit kunt veranderen: het Christus kind in jezelf.

Voel je vooral hartelijk uitgenodigd om deel te nemen.
In alle vrijheid!

Hartelijk welkom!

Dennis & Peter

Zaterdag 23 december.

Tijd: 20.00 – 22.00 uur.

Op donatie basis: geef na afloop wat je hart je ingeeft.

Online via Zoom.

– Dennis Hardeman
– Peter Winteraeken
  • Aanmelden kan tot 1 dag voor aanvang.
Aanmelden voor:
Het licht van Kerstmis, élke dag! Online kerstviering met Dennis & Peter met Een cursus in wonderen.
naar het aktueel aanbod van