Online Retraite: Herberg van Liefde, januari 2024.

Een (online) retraite om je thuis te herkennen als liefde en om daar alle delen in jezelf te ontmoeten die zich nog afgescheiden voelen. Met meditaties, Een cursus in wonderen, het Zes Stappen proces van Choose Again en de Vragen naar Vrijheid zakken we af naar het domein van Zijn en ontmoeten we daar waar het licht op schijnt.

De retraite staat in het teken van de wijsheid en liefde die te vinden zijn in je hart. Dat betekent dat we naar binnen keren, naar de tijdloze stilte in onszelf. Om te ervaren hoe het is wanneer je daar langere tijd verblijft. En om te merken hoe de mind en de reflectie ervan (de buitenwereld) je wellicht uitnodigen of uitdagen om de stilte van zijn te verlaten en weer op te gaan in gedachten en bezigheden. Ook als dat gebeurt klopt het precies. Dat is waar we leren, waar verdieping en verruiming van bewustzijn en heling mogelijk is. De liefde, stilte en wijsheid van ons hart wil tot uitdrukking komen in ons dagelijks leven.

Tijdens onze vorige online retraite ontdekten we de voordelen en kracht van een online retraite thuis volgen. Namelijk de verdiepende stilte die retraites geven in combinatie met het thuis meteen integreren en beoefenen in het dagelijks leven. Immers juist in ons dagelijks leven worden we uitgedaagd om gewoontepatronen te volgen die ons vaak afleiden van de stilte en liefde van ons hart.

Tijdens het weekend wisselen we begeleide meditaties en afdalen in de stilte van zijn af met lessen uit een cursus in wonderen en met deelrondes met onder andere de mogelijkheid tot zelfonderzoek met Choose Again en Vragen naar Vrijheid.

In de middag is er vrije tijd om bijvoorbeeld te wandelen met door ons ingesproken begeleide meditaties.

We nodigen je uit voor een cocoon weekend waarbij je sociale media en tv (zoveel mogelijk) laat liggen.

Start:  vrijdag 12 januari 2024 om 19:30 uur.
Einde: zondag 14 januari 2024 tot 17:15 uur.

€ 190,00

Online via Zoom.
Zoom uitnodiging wordt van te voren verstuurd.

Linda Rood
Peter Winteraeken
  • Aantal deelnemers: minimaal 8.
  • Overleg over kosten is altijd mogelijk!
  • Aanmelden gaat via de site van collega Linda Rood!
Aanmelden voor:
Online Retraite: Herberg van Liefde, januari 2024.
Aanmelden voor deze Online Retraite gaat via de site van collega Linda Rood:
naar het aktueel aanbod van