Individueel consult

Ben jij toe aan een onvoorwaardelijke oordeel loze kijk op je (levens)vragen, kwesties of wat je als (relatie)probleem ervaart?

CONSULT

Je bent op zoek naar hoe je adequaat patronen, overtuigingen en gedachten die je belemmeren kunt doorbreken. Je hebt behoefte om vrijuit kwesties of wat je als probleem ervaart in het leven in een veilige 1 op 1 setting te delen. Je zoekt daarbij naar een sparringpartner die jou hierin kan bijstaan.

Samen staan wij stil bij wat jij belangrijk vindt om te delen. We onderzoeken geschikte alternatieven hoe hier anders mee om te gaan. Je ervaart zelf wat belemmerend én wat bevrijdend voor je kan werken. Anders (leren) denken, kijken en handelen staat hierbij voorop. Zodat je ervaart dat je altijd keuzemogelijkheden hebt hoe met iets of iemand om te gaan.  

Zo bevrijd jij jezelf van deze patronen. En ontdek je dat je geen slachtoffer bent van uiterlijke omstandigheden. En leer je weer koersen op deze keuzekracht. Dit zorgt voor een toename van vertrouwen in jezelf en in het leven. En ontdek je in toenemende mate uit eigen ervaring dat je alle antwoorden op jouw (levens)vragen zelf in huis hebt.

Kortom, ik spiegel en vertrouw jou volkomen. Wat ik bied is een luisterend oor, de kunst van het vragen stellen en mijn oordeelloze houding. En ik sta je graag hier gedurende een bepaalde periode in bij. Dat kan een eenmalig consult of meerdere consulten zijn die we in overleg kunnen inplannen.  

Ook is het mogelijk individueel een afspraak te maken voor een familieopstelling door middel van een tafelopstelling. 

Je hebt behoefte aan je vrij voelen. En je bent op zoek naar antwoorden op kwesties die zich maar lijken te herhalen in het leven. Je voelt je prettig als het stil is om je heen. Daarom ben jij het liefst in de natuur. En toch heb je soms de behoefte aan een uiterlijk klankbord. Iemand waarmee je al lopend door de natuur je kwesties mee kan delen. Iemand die kan luisteren en je niet beoordeelt. Maar wel scherp jou terug spiegelt wat gezien en geheeld wil worden in jou. Want je hebt genoeg van innerlijke strijd. Je staat open om te leren en te ontdekken.

Tijdens een 1,5 tot 2 uur durende wandeling gaan we samen in gesprek over kwesties en thema’s in je leven die jouw parten spelen. De werkwijze is identiek aan de werkwijze bij een individueel consult: het samen zichtbaar maken van patronen en overtuigingen die belemmerend voor jou werken. Door hier zicht op te krijgen, kun je hieraan voorbij (leren) kijken en andere keuzes maken. Zodat je uit het patroon kunt stappen en opnieuw vrijheid kunt ervaren.

WALK&TALK

ONLINE

Je woont op afstand of hebt door een eventuele beperking, ziekte of andere reden geen mogelijkheid om ‘fysiek’ aanwezig te zijn. Wel heb je de behoefte om wat je als kwestie, probleem of levensvraag ervaart met iemand te delen die oordeelloos in de ontmoeting staat. Dan is een Online Consult per telefoon of met een video verbinding een uitkomst. Gedurende driekwartier tot een uur staat het jou vrij om elke vraag of kwestie in te brengen die bij jou leeft. 

Individueel consult