Mediatheek

Op regelmatige basis maak ik video’s en podcasts en word daar ook voor uitgenodigd door anderen. Hieronder tref je een selectie aan van zulke opnames, voor het volledige overzicht kun je mijn YouTube pagina bezoeken

In gesprek met Els thissen

In gesprek met Els Thissen over haar 1e boek ‘Familieopstellingen en Een cursus in wonderen. Glimp van eenheid.’
29/10/2022

Lezing Peter Winteraeken bij Miracles in Contact: Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk

Interactieve (online) lezing gehouden op 2 januari 2022 voor Miracles in Contact, platform voor Een Cursus in Wonderen. Hoe breng je onvoorwaardelijke liefde in de praktijk?
02/11/2022

In gesprek met Koos Janson: hoe ontstaat volmaakt vertrouwen?

Volmaakt vertrouwen is de belangrijkste eigenschap die je kunt ontwikkelen in je leven. Hoe ontstaat volmaakt vertrouwen? Het 2e gesprek met Koos Janson. Met als gids: Een cursus in wonderen.
06/11/2022

In gesprek met Els Thissen: over Een cursus in wonderen en Attitudinal Healing

Met Els Thissen in gesprek over haar 2e boek ‘Attitudinal Healing & Een cursus in wonderen’. Met gesprekthema’s als Vrede, Geluk, Vrijheid en Vertrouwen in de praktijk van alledag.
06/11/2022

In gesprek met Samira Ahale over Een cursus in wonderen: Wij zijn leerlingen en leraren voor elkaar.

In gesprek met Samira Ahale, auteur van o.a. ‘Vrijheid in Zicht & De Kracht van Overgave. Over o.a. onze gezamenlijke passie ‘Een cursus in wonderen’, over Allah en God en innerlijke vrede voor iedereen.
06/11/2022

In gesprek met Neda Boin: Wij zijn leerlingen en leraren voor elkaar.

In gesprek met Neda Boin en hoe zij het prachtige gedachtegoed van Een cursus in wonderen vertaalt naar haar prachtige songs. In alles laat zij zich door ‘Spirit’ leiden.
06/11/2022