3-daagse Retraite 2024 ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk, Klooster Zusters van Denekamp

3-daagse Retraite ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk, Denekamp:

Het klinkt zo gemakkelijk maar in de praktijk is het vaak behoorlijk lastig om vanuit onvoorwaardelijke liefde te kijken, luisteren en te leven.

Want wat als bijvoorbeeld iemand de dingen heel anders ziet dan jij en je het gevoel hebt dat niemand jouw standpunten begrijpt? Hoe doe je dit? Het is makkelijk als je alleen bent in een hutje op de hei, maar ja, daarna kom je weer terug in het “normale” leven en dan?!!!!

Linda Rood en ik verzorgen een 3-daagse retraite die volledig in het teken staat van dit thema. Door middel van lessen uit Een cursus in wonderen over liefde, heel-zijn en één-zijn, stille tijd, meditatie, stiltewandelingen en zelfonderzoek (Choose Again en Vragen naar Vrijheid) is er ruimte voor verdieping en het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde.

Een groot deel van deze retraite zal in stilte plaatsvinden, waardoor er ook echt ruimte is om die diepte binnenin jezelf te ervaren. Naast de stilte momenten zal er ook een interactief programma zijn waarin we met elkaar ruimte zullen maken voor meditatie, verdieping, stiltewandelingen, verbinding, het inbrengen van issues voor zelfonderzoek en natuurlijk is er ook ruimte voor het delen van ervaringen.

Je bent van harte welkom om samen met Linda en mijzelf af te dalen in de stilte en vrede van zijn en te oefenen met het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde.

Start: vrijdag 20 sept 2024 om 10.00 uur.

Einde: zondag 22 sept 2024 om 16.00 uur.

Workshopkosten: € 399,00

Verblijfkosten: bedragen in 2024 € 213,60 *

Het klooster van de zusters van Denekamp: Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp.

 

Linda Rood
Peter Winteraeken
  • Vanaf 9.30 uur welkom op de koffie/thee!
  • * Dit is inclusief Btw, 2 overnachtingen met ontbijt, + 3 keer een warme maaltijd + 2 keer avond broodmaaltijd, toeristenbelasting en koffie/thee gedurende het verblijf. Badhanddoekenpakket en beddengoed aanwezig. Prijs is op basis van een 1-persoonskamer.
  • Let op: de verblijfkosten dienen bij aankomst apart in het klooster aan de Zusters van Denekamp met pin te worden betaald.
  • Een voorovernachting + ontbijt bijboeken is mogelijk á €51,25 *. Hiervoor dien je zelf contact op te nemen met het klooster. Dat geldt ook als je op zondag, de dag van vertrek, je kamer wilt verlengen tot einde workshop. De kosten van langer verblijf op kamer bedragen € 13,50 *.
  • Zie voor meer info of een impressie hier het klooster.
  • De retraite gaat door bij een minimum van acht deelnemers.
  • Aanmelden gaat via de website van collega Linda Rood.
  • Zijn er dieetwensen ivm allergie of anders? Deze svp vermelden bij de aanmelding bij Linda Rood. Ter info: het is geen garantie dat wij hieraan kunnen voldoen!
  • Let op: (*) tussentijdse prijswijzigingen van externe locaties zijn voorbehouden!
  • Overleg over de workshop- en begeleidingskosten is altijd mogelijk!
Aanmelden voor:
3-daagse Retraite 2024 ‘Onvoorwaardelijke Liefde in de Praktijk, Klooster Zusters van Denekamp
Aanmelden gaat via de site van collega Linda Rood:
naar het aktueel aanbod van